Bestuurssamenstelling

Dhr. W. Swinkels, Nevevi Voorzitter: William Swinkels
William is als visteeltkundige afgestudeerd aan de universiteit van Wageningen. Hij is algemeen directeur van Nijvis Group, een van de grootste visteelt- bedrijven van Europa. Daarnaast is hij bestuurslid van Stichting DUPAN (Duurzame Palingsector Nederland).
w.swinkels@nevevi.nl
Dhr. N. Jeronimus, Nevevi Secretaris: Norbert Jeronimus
Norbert heeft een achtergrond in marketing en communicatie. Norbert is tevens secretaris van Stichting DUPAN (Duurzame Palingsector Nederland). Hij is directeur van Visofvis – een dienstenbureau voor de vissector – en van communicatiebureau Jenx en reclamestudio Evergreen.
njeronimus@visofvis.nl
Dhr. A. Bout, Nevevi Bestuurslid: Adri Bout
Adri is telg uit een traditioneel Zeeuws vissersgeslacht. Hij is oprichter en directeur van SeaFarm, Nederlands grootse zoutwater-viskwekerij (tarbot). Zijn bedrijf SeaFarm beschikt over een eigen trawler voor duurzame visserij op schelpdieren (mesheften).
a.bout@nevevi.nl
Bestuurslid: Gijs Bardoel
Gijs studeerde Bedrijfskunde & Agribusiness aan de HAS Hogeschool, voor hij zijn loopbaan startte in de palingkwekerij van zijn ouders. Inmiddels runt hij de kwekerij samen met zijn broer en ouders. Het bedrijf kweekt paling op voor de Nederlandse consumptiemarkt en voor natuurherstelprogramma’s (restocking) in Europa.
gijsbardoel@gmail.com
Bestuurslid: Hans Boon
Hans Boon, oprichter van Aquaculture Experience in 2008, is een ervaren adviseur in de internationale aquacultuur- en aquafeed-industrie. Hans heeft een Master in Biologie en een specialisatie in aquacultuur en voeding van de Wageningen University & Research. Hij is sinds 1989 werkzaam in de aquafeed-business, waar hij verschillende functies bekleedde in de aquafeed-divisie van de Provimi Group, waaronder Division Manager.
hboon@aquaculture-experience.com • Tarbot

  tarbot

 • Meerval

  meerval

 • Paling

  paling

 • Snoekbaars

  snoekbaars

 • Forel

  forel