Bestuurssamenstelling

Dhr. W. Swinkels, Nevevi Voorzitter: William Swinkels
William is als visteeltkundige afgestudeerd aan de universiteit van Wageningen. Hij is algemeen directeur van Nijvis Group, een van de grootste visteelt- bedrijven van Europa. Daarnaast is hij bestuurslid van Stichting DUPAN (Duurzame Palingsector Nederland).
w.swinkels@nevevi.nl
Dhr. P. Wilhelm, Nevevi Penningmeester: Pim Wilhelm
Pim is als ichthyoloog en etholoog afgestudeerd aan de universiteit van Leiden. Hij is adviseur op gebied van visteelt en praktiseert met innovaties (improved Aquaponics) Combiteelt van Tilapia met tomaten, reproductie van snoekbaars en bestrijding van grondsmaak.
w.wilhelm@nevevi.nl
Dhr. N. Jeronimus, Nevevi Secretaris: Norbert Jeronimus
Norbert heeft een achtergrond in marketing en communicatie. Norbert is tevens secretaris van Stichting DUPAN (Duurzame Palingsector Nederland). Hij is directeur van Visofvis – een dienstenbureau voor de vissector – en van communicatiebureau Jenx en reclamestudio Evergreen.
njeronimus@visofvis.nl
Dhr. W. Geurts, Nevevi Bestuurslid: Willy Geurts
Willy is als visteeltkundige afgestudeerd aan de universiteit van Wageningen. Hij is directeur van meervalkwekerij AquaFood.
w.geurts@nevevi.nl
Dhr. A. Bout, Nevevi Bestuurslid: Adri Bout
Adri is telg uit een traditioneel Zeeuws vissersgeslacht. Hij is oprichter en directeur van SeaFarm, Nederlands grootse zoutwater-viskwekerij (tarbot). Zijn bedrijf SeaFarm beschikt over een eigen trawler voor duurzame visserij op schelpdieren (mesheften).
a.bout@nevevi.nl • Tarbot

  tarbot

 • Meerval

  meerval

 • Paling

  paling

 • Snoekbaars

  snoekbaars

 • Forel

  forel